torstai 17. maaliskuuta 2016

Mun iho-ogelmat & helpotus

Heräsin tänään yhdeksältä, kipuun ja kun katoin kelloa niin tajusin et olin mokannut. Olin illalla ollu niin väsyny et päädyin niin syvään uneen etten aamulla herännyt herätykseen, ja nyt kärsin siitä. Yheksältä kävin takas nukkumaan koska kipu oli liikaa käsitellä niin nukuin lähemmäs seuraavaa lääke-aikaa jotta pärjäisin. Näin mulle kostautuu hyvät päivät.

Hyvät päivät tuntuu aina aivan uskomattomille, kun kerrankin se niin yleinen kipu, asteikolla noin 7-9 onkin yhtäkkiä vain 2-5 ja tekis mieli vaan itkeä onnesta, tanssia, juosta, lenkkeillä. Ja sitten kun teet jotain niin mahtavaa ja heräät seuraavana aamuna siihen noin 7:n kipuun niin tahdot vaan jäädä sinne sänkyyn etkä nousta ikinä. Silti tilanne on se et jos et nouse niin oot vielä kipeämpi ja sitä sä et siin kohtaa halua. Eli ylös vaan ja kahvia keittimeen..  Siinä kuulumiset ja sitten oikeaan asiaan.
Mun iho-ongelmat.. Huoh, siinä riesa josta en oo keksinyt miten päästä eroon, mutta tiedän miten se helpottaa!

kokoyritys

Tässä siis kasvokuva, luonnon valossa ja aamukahvin jälkeen. Eli aknen alkua kasvoissa, runsaasti mustapäitä ja kuivaa ihoa. Tuskallisen paljon mustapäitä on poskipäissä, nenän pielissä sekä leuassa. Kipeitä finnejä ja aknen alkua koostuu otsalle ja ohimoalueille eniten kun ne rasvoittuu herkästi hiuksista.

Aknepotilaana olen kokeillut halvempaa antiseptista rasvaa, jonka hyöty oli vain sen hetken kun sitä käytti kokoajan. Sitten muutama kuukausi sitten tilanteen jälleen pahennuttua menin yksityiselle kysymään uudelleen apua.. Ja sieltä tulikin sitten melkein sadan euron satsi antiseptista peroksidi-pesuainetta ja A-vitamiinirasvaa, joka vaalentaisi arpia ja antiseptista emulsiota.. Ensinnäkin toi hinta sai mut jo itkemään mutta haaveilin siitä että jos se tosissaan auttaisi lopullisesti niin olisi se sen arvoista. No apua siitä oli, todellakin, arvet haaleni uudelleen, uusia pahoja ja tulehtuvia finnejä ei tullut, mutta sitten kun pidin taukoa nähdäkseni pysyviä tuloksia.. Noh, tuloksena oli muutama peroksidista kärsinyt yöpaita ja lakana sekä uusia tulehtuvia riesoja.
Sitten kyllästyin kalliisiin riesoihin, joten vaihdoin takaisin tavallisiin pesuaineisiin ja päätin aloittaa kokeilun! Aloitin puolitoista viikkoa sitten pesemään kasvoni aamuin illoin Foreverin Aloe Vera Scrubilla ja laittamaan aamuisin kasvoihin Aloe Vera Gellyä sekä Aloe Vera Propolis rasvaa.

PicMonkey Collage

Tässä siis mun naaman hoito kokoeilma tän kokeilun ajalta ja tulokset oli uskomattomat!

Paremmat kuin mitä olen saanut näillä satojen eurojen muilla yrityksillä! Olin kyllä kuvitellutkin että tälläinen voisi toimia mutta en osannut haaveilla näin hyvästä. Aknen arvet on vaalentuneet reilusti. Kasvot ei ollut kuivat pahempinakaan päivinä! Ja iho on pehmeä kuin silkki ja Propoliksen jäljiltä kasvoissa on ihana mieto tuoksu ja pehmeä tuntu! Finnejä ei ole kuin yksi uusi ja olen sentään syönyt innoissani pääsiäisherkkuja, hups!:'D Vanhoista finneistä ei ole jälkeäkään! Mustapäätkin kuoriutui kiltisti Scrubilla pois! Nenänpäässä ja poskipäissä on jäljellä vain pisamat! Scrub tuoksuu hyvin miedosti, kasvoihin ja ihanan raikas tunne ja ihanat micro jojoba-kiteet pehmentää pahimmankin kovettuman kovia kokeneista jaloistakin, eli monikäyttöisyys kunniaan. Rasvat on ystävällisiä siinä ettei ne tuoksu juuri millekkään, Gelly on lemmikki ja lapsi ystävällinen eli syötävä myös, itse helpotin sillä rajun närästyksen kun oli Aloe juomat loppu!

En varmasti lopeta näiden käyttöä! Ja nää rasvat ne vasta riittoisia onkin, hoidat näillä kasvoja vielä ensi vuonnakin!:'D Aloe on todella monipuolinen kasvi ja toimii siksi monessa käytössä, ette uskoisikaan kuinka hyvin! Hintaa näillä tulee juuri ja juuri viidenkympin yli, eli ei edes puolia siitä mitä käytin siihen satsiin minkä sain yksityiseltä ja tulokset oli silti kestävämmät! Uskomatonta! Nää jää kyllä mulle käyttöön! 
Kirjoitus tehty yhdessä Foreverin kanssa!

Jos tahtoo tilata tuotteita tai kuvastoa yhteyttä voi ottaa minuun osoitteeseen jenni.haik@gmail.com jolloin voidaan keskustella lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti